Što vam nudimo ?

Na našem imanju su Vam na raspolaganju sauna, pečenjara i roštilj, te korištenje svih ostalih sadržaja poput igrališta za mali nogomet, teretane, bicikala ili vanjskog bazena u ljetnim mjesecima. Naravno, sa radošću ćemo prihvatiti i vaše kućne ljubimce koje možete bezbrižno pustiti da se istrče i zaigraju kroz čitavo dvorište koje je u potpunosti ograđeno i sigurno.

Pružamo uslugu doručka, ručka i večere sa slasnim gastronomskim specijalitetima, a u svaki obrok ulažemo puno truda i kreativnosti. U "Štali" smo tu za vas ukoliko samo želite popiti kavicu, hladno pivo ili se počastiti čašom kvalitetnog vina.

U posebnom prostoru veličine 70 m2 moguće je održavati sastanke, poslovne seminare, team building, kreativne, likovne i umjetničke radionice i sl. Uvijek se trudimo proširiti našu ponudu pa smo otvoreni za sve vaše prijedloge i sugestije.

Aktivnosti u okruženju

Kroz vožnju biciklom, planinarenje, lov, ribolov ili samo laganu šetnju svakog trenutka ćete uživati u netaknutoj prirodi, nevjerojatnom miru, tišini i svježem zraku. U našoj blizini nalaze se razni sportski tereni te brojne zabavne aktivnosti među kojima su najposjećeniji rafting na Dobri, kupanje ili kanuing na jezeru Sabljaci, paintball i rekreativno jahanje. Potvrda velikih mogućnosti je 300 km uređenih pješačkih, biciklističkih i planinarskih staza od kojih volimo naglasiti kolijevku hrvatskog planinarstva – Klek, Bijele i Samarske stijene te vrh Bjelolasice - Kulu, kao najvišu točku Gorskog kotara sa pogledom koji seže od Istre i Kvarnera, preko srednjedalmatinskih otoka do snježnih vrhova Velebita i susjedne nam Bosne.

Nacionalni park Plitvicka jezera

Plitvička jezera su hrvatski najveći i najstariji nacionalni park i prvoklasna turistička atrakcija. UNESCO ih uvršćuje u popis Svjetske prirodne baštine 1979. godine među prvima u svijetu. Čine ih prostrani šumski kompleksi, 16 divnih jezera koja se stepenasto prelijevaju i silaze jedno u drugo, brojni vodopadi, drveni mostići i veliko bogatstvo flore i faune. Za samo sat i pol lagane vožnje od naših apartmana možete stići do Plitvničkih jezera.

Nacionalni park Risnjak

Osnovu parka čini masiv planine Risnjak i vršni dio Snježnika. Na području parka nalazi se i izvor rijeke Kupe, jedne od najčišćih rijeka u Republici Hrvatskoj. Područje Risnjaka uvršteno je u najviši stupanj zaštićene prirode što samo po sebi govori o velikom broju prirodnih znamenitosti iznimne ljepote. Ako tijekom vašeg odmora kod nas planirate u posjetu NP Risnjak, do njega imate svega 50 km. Putovati ćete u smjeru Crnog Luga gdje se nalazi najbliži ulaz u park (Bijela Vodica).

Nacionalni park Sjeverni Velebit

NP Sjeverni VelebitU Nacionalnom parku Sjeverni Velebit nalazi se strogi rezervat Hajdučki i Rožanski kukovi, specifičan geomorfološki fenomen u kojemu je do sada otkriveno više od 150 jama. Posebno se ističe Lukina jama koja je po ukupnoj dubini od 1.392 metra osma u svijetu. Zanimljivi su i botanički rezervat Visibaba, te botanički rezervat Zavižan-Balinovac-Velika kosa, unutar kojega se nalazi Velebitski botanički vrt, proglašen spomenikom parkovne arhitekture. Na raspolaganju je preko 30 planinarskih staza, a gotovo svaka od staza vodi vas do planinskih vrhunaca koji su ujedno prekrasni vidikovci. Udaljenost do ulaza u NP Sjeverni Velebit je 85 km. Ukoliko se za uživanje u izvorno prirodnome okruženju uz bogate primjerke prirodne raznolikosti toplo preporučamo posjetu... Saznaj više...

Kuterevo - azil za medvjede

Kuterevo Ako krenete u smjeru NP Sjeverni Velebit, svakako svratite i do utočišta za medvjede Kutarevo koje se nalazi u njegovom podnožju. Utočište je posebno u svijetu jer je jedino koje ne brine samo za velike medvjede nego i za mladunce. Mali medvjedići često stradaju iz više razloga: nakon kontakta s ljudima ne mogu se vratiti u divljinu, majke medvjedi stradaju na prometnicama ili od strane krivolovaca ili ih majke napuste dok se još nisu u stanju brinuti sami za sebe. Utočištem upravlja Velebitska udruga Kutarevo i o medvjedima brinu volonteri iz cijelog svijeta, a otvoreno je za posjete od proljeća do kasne jeseni. Saznaj više...

Crikvenica - Novi Vinodolski

Ukoliko se poželite kupati ili jednostavno uživati u mediteranskoj klimi u blizini su vam dvije turističke destinacije na usluzi, Novi Vinodolski te Crikvenica. Smatramo kako ih ne treba dodatno predstavljati, no oni koji žele saznati više na usluzi su vam ove dvije poveznice na službene stranice gradova: posebno opisivat Crikvenica, saznaj više... Novi Vinodolski, saznaj više...

theos 2013